Hol

Durabilitate. Utilitate. Vizibilitate.

NOI CREAM CU GRIJA SI PROFESIONALISM.

Holul de la intrare sau vestibulul este prima incapere cu care invitatii tai vor intra in contact, impactul fiind unul major. Aceasta incapere ne anunta modul in care este amenajata intreaga locuinta, insa foarte multe persoane nu dau atentie acestui aspect.

Chiar daca totul trebuie sa isi gaseasca si un rol practic, elementele asezate in acest spatiu trebuie sa se potriveasca intre ele si sa creeze o compozitie unitara.

Spune-ne ideea ta si noi te vom ajuta sa alegi materialul si accesoriile potrivite pentru a avea parte de un mobilier ce ofera o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna.

Cream.

Spatii practice, functionale si cu stil.

127+ proiecte finalizate

Consultanta inclusa in pret

Personal calificat

Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta.

  • Consultanta - Ideea va apartine in totalitate. Noi doar o optimizam.
  • Masuratori - Pe langa masurarea efectiva a spatiului, ne facem o idee mai ampla despre cum va imaginati proiectul.

Ne dorim ca ideile dumneavostra sa devina realitate si suntem 100% increzatori ca impreuna vom realiza asta. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiectarea mobilierului dorit si transformarea proiectelor în realitate cu ajutorul ultimelor tehnologii si a materialelor de calitate superioara.

  • Proiectare - Ce-i in mana, nu-i minciuna!
  • Transport - Mergem la sigur.

Ducem treaba pana la capat!

  • Montaj - Am zis mai devreme ca ne respectam munca, nu? Ducem treaba pana la capat pentru a fi siguri ca totul este pus la punct.
  • Garantie - 24 de luni. Ne respetam calitatea serviciilor.

Servicii cu beneficii.

Experimenteaza inovatia in mod profesional.

Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta. Pentru asta, oferim pachetul complet de servicii:

Ai un proiect in minte?
Suna-ne: +40 726 77 07 16

Formular contact

Sorina Meles

Sorina Meles

Elegant, precis si pe gusturile mele. Compania Velstand Design are un personal cu adevarat profesional.

Ne-au informat pe parcursul intregului proces de construire a mobilierului de dormitoare si am primit suport si indrumare pentru fiecare decizie. Multumim Velstand!  

Servicii: