Baie

Durabilitate. Utilitate. Vizibilitate.

NOI CREAM CU GRIJA SI PROFESIONALISM.

Din cauza conditiilor neprietenoase din baie, materialul ales trebuie sa fie rezistent la umezeala, iar accesoriile si modul de randuire a pieselor de mobilier trebuie optimizate pentru a nu da senzatia de aglomerare. MDF-ul si lemnul tratat sunt printre cele mai recomandate si utilizate materiale la fabricarea mobilierului pentru baie. Calitatea materialelor si specificatiile distincte pe care trebuie sa le aiba acestea sunt cele care vor influenta calitatea, rezistenta si durata de viata a mobilierului pentru baie.

Spune-ne ideea ta si noi te vom ajuta sa alegi materialul si accesoriile potrivite pentru a avea parte de un mobilier ce ofera o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna.

Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta.

  • Consultanta - Ideea va apartine in totalitate. Noi doar o optimizam.
  • Masuratori - Pe langa masurarea efectiva a spatiului, ne facem o idee mai ampla despre cum va imaginati proiectul.

Ne dorim ca ideile dumneavostra sa devina realitate si suntem 100% increzatori ca impreuna vom realiza asta. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiectarea mobilierului dorit si transformarea proiectelor în realitate cu ajutorul ultimelor tehnologii si a materialelor de calitate superioara.

  • Proiectare - Ce-i in mana, nu-i minciuna!
  • Transport - Mergem la sigur.

Ducem treaba pana la capat!

  • Montaj - Am zis mai devreme ca ne respectam munca, nu? Ducem treaba pana la capat pentru a fi siguri ca totul este pus la punct.
  • Garantie - 24 de luni. Ne respetam calitatea serviciilor.

Servicii cu beneficii.

Experimenteaza inovatia in mod profesional.

Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta. Pentru asta, oferim pachetul complet de servicii:

Ai un proiect in minte?
Suna-ne: +40 726 77 07 16

Formular contact

Sorina Meles

Sorina Meles

Elegant, precis si pe gusturile mele. Compania Velstand Design are un personal cu adevarat profesional.

Ne-au informat pe parcursul intregului proces de construire a mobilierului de dormitoare si am primit suport si indrumare pentru fiecare decizie. Multumim Velstand!  

Uite si alte servicii: