Mobila Bucatarie la comanda Brasov.

Cand vine vorba de alegerea mobilierului de bucatarie ne gandim in primul rand la calitate. Bucataria este spatiul care necesita sa fie bine organizat, deci este ideal ca aceasta sa fie amenajata astfel incat sa se incadeze perfect in spatiul disponibil, sa fie functionala si sa ai totul la indemana.  Pentru a indeplini in totalitate aceste aspecte, trebuie considerate urmatoarele cerinte:

 • Materiale care se preteaza conditiilor de umiditate;
 • Accesorii ce ajuta la optimizarea functionalitatii si a spatiului;
 • Design potrivit spatiului disponibil;
 • Combinatii elegante de culori;

Stiati ca, culorile din bucatarie influenteaza nu doar starea de spirit ci si apetitul? Cele mai recomandate combinatii pentru bucatarie sunt intre culorile: alb, albastru, gri, verde, galben, rosu, maro, fumuriu. Structura bucatariei este factorul principal dupa care ne ghidam in alegerea paletei de culori.

Spune-ne ideea ta si noi te vom ajuta sa alegi materialul si accesoriile potrivite pentru a avea parte de un mobilier ce ofera o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna.

 

 

Excelenta mobilierului la comanda.

Alegem si combinam doar cele mai bune solutii pentru proiectul tau.

Profesionistii nostri de proiectare sunt aici pentru a raspunde la întrebari, pentru a va oferi sfaturi si pentru a va ajuta in alegerea stilului in functie de spatiul de care dispuneti.
Fiecare om sau spatiu este unic! Noi tinem cont de acest detaliu foarte important pe intreaga durata a desfasurarii proiectului.

Kronospan, Egger si Kastamonu sau Gizir ne asigura o gama variata si calitativa de placi Mdf si pal ce imbina armonios texturile elegante,culorile si aspectul modern. "Agt, Evo Gloss, Gtv, Blum si Titus ne asigura diversitatea in ceea ce priveste accesorizarea mobilierului si functionalitatea acestuia. Punem un accent deosebit in aceasta etapa și o tratam ca una dintre cele mai importante parti ale oricărui proiect. Inginerii nostri cu experienta va vor ajuta sa evitati orice obstacole posibile si va vor oferi solutii detaliate privind tehnologiile folosite, materialele si deciziile importante in diferite situatii.

Noi planificam, tu te relaxezi.

Mobila bucatarie la comanda Brasov. Totul la gata & 2 ani garantie.

Servicii cu beneficii.

Experimenteaza inovatia in mod profesional.

Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti
de alegerea facuta. Pentru asta, oferim pachetul complet de servicii:

 

Mobila bucatarie la comanda Brasov. Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta.

  • Consultanta - Ideea va apartine in totalitate. Noi doar o optimizam.
  • Masuratori - Pe langa masurarea efectiva a spatiului, ne facem o idee mai ampla despre cum va imaginati proiectul.

 

Ne dorim ca ideile dumneavostra sa devina realitate si suntem 100% increzatori ca impreuna vom realiza asta. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiectarea mobilierului dorit si transformarea proiectelor în realitate cu ajutorul ultimelor tehnologii si a materialelor de calitate superioara.

 • Proiectare - Ce-i in mana, nu-i minciuna!
 • Transport - Mergem la sigur.

 

Ducem treaba pana la capat!

 • Montaj - Am zis mai devreme ca ne respectam munca, nu? Ducem treaba pana la capat pentru a fi siguri ca totul este pus la punct.
 • Garantie - 24 de luni. Ne respectam calitatea serviciilor. Nu-ti ramane decat sa alegi Mobila bucatarie la comanda Brasov cu Velstand Design

 

Ai un proiect in minte?
Suna-ne: 0754892055 sau 0723060705

[button link="https://mobila-comanda-brasov.ro/contact-velstand-design/"]Formular contact[/button]

Servicii: