Spatii de depozitare moderne.

Dressingul este mobilierul care a reusit sa inlocuiasca cu succes traditionalul sifonier sau dulapul din dormitor, devenind un element tot mai necesar intr-o locuinta. Acest mobilier este destinat depozitarii hainelor, incaltamintei sau diferitor obiecte.

Spune-ne ideea ta si noi te vom ajuta sa alegi materialul si accesoriile potrivite pentru a avea parte de un mobilier ce ofera o extrema functionalitate, eleganta si o linie moderna.

[tabs] [tab title="Consultanta & masuratori"] Ca si voua, ne place munca executata corect. Vrem sa fim siguri ca la finalul colaborarii sunteti cel putin multumiti de alegerea facuta.
    • Consultanta - Ideea va apartine in totalitate. Noi doar o optimizam.
    • Masuratori - Pe langa masurarea efectiva a spatiului, ne facem o idee mai ampla despre cum va imaginati proiectul.
[/tab] [tab title="Proiectare & transport"] Ne dorim ca ideile dumneavostra sa devina realitate si suntem 100% increzatori ca impreuna vom realiza asta. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru proiectarea mobilierului dorit si transformarea proiectelor în realitate cu ajutorul ultimelor tehnologii si a materialelor de calitate superioara.
  • Proiectare - Ce-i in mana, nu-i minciuna!
  • Transport - Mergem la sigur.
[/tab] [tab title="Montaj & garantie"] Ducem treaba pana la capat!
  • Montaj - Am zis mai devreme ca ne respectam munca, nu? Ducem treaba pana la capat pentru a fi siguri ca totul este pus la punct.
  • Garantie - 24 de luni. Ne respetam calitatea serviciilor.
[/tab] [/tabs]

Noi planificam, tu te relaxezi.

Totul la gata & 2 ani garantie.

Excelenta mobilierului la comanda.

Alegem si combinam doar cele mai bune solutii pentru proiectul tau.

Profesionistii nostri de proiectare sunt aici pentru a raspunde la întrebari, pentru a va oferi sfaturi si pentru a va ajuta in alegerea stilului in functie de spatiul de care dispuneti.
Fiecare om sau spatiu este unic! Noi tinem cont de acest detaliu foarte important pe intreaga durata a desfasurarii proiectului.

[collapsibles] [collapse title="Pal melaminat&MDF" state="active"]

Kronospan, Egger si KastamonoGizir ne asigura o gama variata si calitativa de placi Mdf si pal ce imbina armonios texturile elegante,culorile si aspectul modern.

[/collapse] [collapse title="Accesorii"]

Agt Evo, Gloss, Gtv, Blum si Titus ne asigura diversitatea in ceea ce priveste accesorizarea mobilierului si functionalitatea acestuia.

[/collapse] [collapse title="Design"]

Punem un accent deosebit in aceasta etapa și o tratam ca una dintre cele mai importante parti ale oricărui proiect.

Inginerii nostri cu experienta va vor ajuta sa evitati orice obstacole posibile si va vor oferi solutii detaliate privind tehnologiile folosite, materialele si deciziile importante in diferite situatii.

[/collapse] [/collapsibles]

Ai un proiect in minte?
Suna-ne: +40 754892055 sau +40723060705

[button link="https://mobila-comanda-brasov.ro/contact-velstand-design/"]Formular contact[/button]

Uite si alte servicii: