Blog

Mobilierul executat pe comanda – solutia adecvata stilului tau

Unul din cele mai dificile aspecte de care trebuie sa ne ocupam atunci cand ne amenajam locuinta este alegerea mobilierului. De multe ori, mobilierul din magazin nu are dimensiuni potrivite casei tale, este prea scump sau, pur si simplu, nu este pe gustul tau!

 

Un element deosebit de important atunci cand vine vorba de a garanta confortul, de a oferi un stil practic dar si de a asigura utilitate si functionalitate maxima tine de piesele de mobilier alese. Mobilierul realizat pe comanda prezinta astfel o serie de avantaje:

        Mobilierul executat pe comanda – solutia adecvata stilului tau.

O locuinta ideala inseamna o locuinta pe gustul tau. Stilul pe care il abordam in locuinta noastra reflecta stilul nostru.

         Materiale de cea mai buna calitate.

De cele mai multe ori produsele executate in serie pot prezenta defecte. In cazul mobilierului executat pe comanda, accesoriile si materialul folosit vor fi cu siguranta de o calitate superioara. Toata lumea este constienta de impactul negativ pe care il poate avea o comanda executata prost si cu siguranta verifica produsul/ le de imperfectiuni. Nimeni nu vrea sa isi saboteze munca.

         Paleta de culori diversificata.

Te-ai saturat sa umblii prin magazine pentru a gasi piesa ideala cu culoarea ideala pentru spatiul in care vrei sa o amplasezi? Solutia este, din nou, mobilierul pe comanda.

         Incadrare perfecta.

Indiferent de spatiul pe care vrei sa il amenajezi, mobilila la comanda se va incadra perfect. Fiind executat la comanda, mobilierul poate avea un design inovativ, care nu implica doar structura standard (linear). Cu putina imaginatie si accesoriile potrivite vei avea parte de mai mult spatiu si confortul mult visat.

         Accesorii diverse.

Poti alege dintr-o gama variata de sisteme de deschidere si manere. Pe langa asta, poti optimiza utilitatea spatiului in functie de sistemele pe care le alegi.

 

Pe langa cele mai sus metionate, vei avea parte de o echipa de profesionisti care :

  • te vor sfatui si iti vor explica tot ceea ce nu este clar;
  • te scapa de grija masuratorilor, a transportului si a montajului;
  • vor face tot posibilul ca tu sa fii multumit/ a.

Citeste si “Cum iti alegi mobila pentru locuinta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*