Blog

mobila

Mobila iti transforma afacerea

Te-ai gandit vreodata cat de importanta poate fi mobila pentru afacerea ta? Cei mai multi oameni considera ca in cazul unei afaceri, un banner sau un logo vor fi mult mai importante. Insa, pentru a avea banii care ar trebui investiti si in alte cheltuieli, profitul este singurul care poate sustine o afacere.

Mai multe

Cum iti alegi mobila pentru locuinta

Ati intrat vreodata intr-o incapere care desi era inalta si spatioasa, dadea totusi senzatia de sufocare? Cand vine vorba de alegerile care tin de mobila, trebuie luate in calcul toate caracteristicile incaperii in care se va afla, precum si textura materialului din care este facuta piesa de mobilier.
Sunt multi factori care pot influenta rezultatul dorit, de aceea, pentru a nu va asuma riscuri, parerea unor profesionisti este necesara. Ei sunt cei care cunosc cel mai bine caracteristicile unui spatiu si au o perspectiva mai ampla in ceea ce priveste facilitarea incaperii.

Mai multe

momentan indisponibil - mobila

Culoarea- influenta asupra starii de spirit

Culoarea este o constanta semnificativa pentru persoanele cu deficiente de vedere si este un instrument psihologic puternic. Folosind psihologia culorilor, poti trimite un mesaj pozitiv sau negativ, incuraja o eventuala colaborare sau calma o persoana.
In timp ce perceptiile de culori sunt oarecum subiective, exista unele efecte de culoare care au semnificatie universala.

Mai multe

Mobila – intretinerea ei in functie de material

Mobila este usor de intretinut atata timp cat respecti anumite conditii. Cu totii ne dorim sa ne bucaram o perioada indelungata de achizitiile facute. Daca ai investit recent in mobila din locuinta ta, avem cateva sfaturi ce merita urmate pentru a te bucura mai multa vreme de aspectul noului tau mobilier. In functie de materialul mobilierului trebuie urmati cativa pasi simpli.

Mai multe